Tangpesto

Lav pesto med tang i selv har plukket ved stranden

Oprettet af: Hilde Nybo Breum
Alder: Mikrobe, Mikro, Mini, Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 30-60 minutter

Vejledning

Tangpesto

Put tang, hasselnødder, rapsolie, revet ost, hvidløg, salt og æbleeddike blendes sammen i en blender eller foodprocessor.

Frisk, godt afdryppet tang kan anvendes i stedet for tørret. Du kan prøve med sukkertang, blæretang eller savtang.

Materialer

  • 100 g. tang
  • 15 g. hasselnødder
  • 1 dl koldpresset rapsolie
  • 15 g. revet fast ost (høost, Vesterhavsost, ravost eller bare parmesan)
  • ½ fed hvidløg
  • salt
  • 1 tsk. æbleeddike.

  • Hvordan har aktiviteten udfordret spejderne?

  • Hvad fungerede godt?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen