Freezer

Freezer er et lidt vildt udendørs leg, der kan leges af 6-12 spejdere.

Oprettet af: Hilde Nybo Breum
Alder: Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Leg
Varighed: <15 minutter

Vejledning

Se billede af banen ovenfor.

 

Regler

Hvert hold har et trofæ, som holdene placere på hver sin banehalvdel. Trofæet kan være en bold i holdets farve eller et tørklæde. Hvert hold starter på banen ved deres trofæ. Det gælder om at få fat i det andet holds trofæ, og samtidigt at forsvare sit eget. Man må IKKE række ind over en linje for at tage trofæet. 


Deltagerne må ikke krydse minestrimlerne. De må godt række ind over minestrimlerne og hive fat i personer på den anden side, men rører en person jorden på den modsatte side af den dør personen og udgår af legen. 

Det er tilladt at skubbe eller hive modstanderne ud over minestrimlerne så de dør. vær opmærksom på der ikke rykkes i tøjet eller hovedet

"Giftfelterne" fungere på den måde at hvis der stiller sig en person der, kan vedkomne sende modstandere ud blot ved et rører og slippe dem.
Personen der står i giftfeltet er ikke immun overfor reglen om ikke at måtte krydse minestrimlerne. Personen kan således sendes ud af legen ved at der er en fra det modsatte hold der ofre sig og skubber den giftige ud over stregen eller blokere mens ens holdkammerater undviger den giftige.
Personen der ofre sig dør idet han slipper den giftige. Der kan kun stå en giftig i giftfeltet af gangen.
Offeret dør kun idet han slipper den giftige, så hvis han ikke kan skubbe vedkomne ud over siden kan han forsøge ar folde fast i den giftige så den giftige ikke har muligheden for at rører andre. men hvis den giftige så forlader giftfeltet med den giftige på slæb dør i ofret, men så er der mulighed for at erobre feltet af en ny deltager.

hjørnerne er ikke specielle. De er blot til at lave lidt ekstra plads i hjørnerne.

Der leges gerne på tid eller indtil trofæet er erobret tilbage til erobrernes egen trofæ.

Materialer

Snor 

Pløkker

  • Hvad gjorde at det var en god aktivitet?

  • Hvad fungerede godt?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen