Fisk bagt i avis

Opskrift på hel fisk bagt i bål i en avis

Oprettet af: Hilde Nybo Breum
Alder: Mini, Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 90-120 minutter

Vejledning

  • Lav et godt glødebål
  • Rens fisken og giv den salt og peber. Put evt. krydderurter og citron ind i fisken
  • Pak fisken ind i en drivvåd avis. Den skal have et tykt lag.
  • Læg avispakken ind i bålets gløder.
  • Lad fisken bage i ca. 20 min.
  • Pak den op. Det gør ikke noget at avisen er brændt. Fisken er klar, når den store halefinne kan trækkes ud. 

Materialer

1 hel fisk 500-700 gram

1-2 aviser

salt 

peber

citron

krydderurter

 

  • Hvis du skulle lave aktiviteten igen, er der så noget du ville gøre anderledes?

  • Var hele patruljen aktiv under aktiviteten? Hvis ikke: Hvad var så årsagen og hvordan kunne det gøres endnu bedre?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen