Pasta med bacon og svampesauce

Mad på trangia til fjeldturen eller letvægstturen

Oprettet af: Hilde Nybo Breum
Alder: Mini, Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 60-90 minutter

Vejledning

Ingredienser
  • 200 gr pasta
  • ¼ pakke tørret bacon i tern
  • 1 lille løg
  • 10 gr tørrede svampe eller cirka 100 gram friske
  • 2 + ½ dl vand (+ evt. 1 dl vand)
  • 1 spsk mælkepulver
  • Olie
  • Basilikum
  • Oregano
  • Salt
  • Peber
Ingredienserne er angivet per person: Hak løg løg og svits det i olien sammen med bacon. Hæld svampene (+1 dl vand, hvis du bruger tørrede svampe). Hæld ½ dl vand på og tilsæt mælkepulver og krydderier. Du kan holde retten varm i din sovepose, mens du nu koger pastaen.

Materialer

Trangia

Gas/sprit

Tændstikker

  • Hvordan har aktiviteten udfordret spejderne?

  • Hvordan har aktiviteten udfordret dig?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen