Trangiabrød til fjeldtur

Hvorfor spise det tørt og gammelt, når man kan få det varmt og friskt?

Oprettet af: Hilde Nybo Breum
Alder: Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 60-90 minutter

Vejledning

Opskrift på brød på fjaldturen.

 

Ingredienser

·        4 dl. mel

·        1 spsk. bagepulver

·        lidt salt

·        1 tsk. timian

·        1½ dl. vand

·        2 spsk. olie

 

Bland de tørre ingredienser hjemmefra i en pose. Så kan du tilsætte vand og olie når brødet skal bages og ælte dejen direkte i posen. Tænd trangiaet. Put olie på panden. Åbn posen, tryk dejen på plads i panden med fugtige hænder. Steg brødet på begge sider, gerne med låg over fx en anden pande, en skål eller gryde. Brødet er klar, når det er blevet brunt på begge sider. Velbekomme!

Materialer

Trangia

brændstof

  • Hvis du skulle lave aktiviteten igen, er der så noget du ville gøre anderledes?

  • Hvis du skulle lave aktiviteten igen, er der så noget du ville gøre anderledes?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen