Kanoboller

Boller der er lige til at blande med vand, ælte lidt og bage på stormkøkken

Oprettet af: Pernille Pedersen
Alder: Mini, Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 30-60 minutter

Vejledning

Hvorfor spise det tørt og gammelt, når man kan få det varmt og friskt?

Det er nemt at tage brød med hjemmefra, men det holder ikke særlig længe og bliver hurtigt tørt og fladmast i rygsækken.

Med denne opskrift er det lettere: tilsæt vand, rør rundt og steg brødet på dit stormkøkken.

 

  1. 1. Bland de tørre ingredienser hjemmefra i en pose.
  2.  
  3. 2. Du skal tilsætte vand og olie når brødet skal bages og ælte dejen direkte i posen.
  4.  
  5. 3. Åbn posen, tryk dejen på plads i panden med fugtige hænder, så fingrene og dej ikke klistrer sammen, og tænd stormkøkkenet..
  6.  
  7. 4. Brødet er klar, når det er blevet brunt på begge sider.

 

 

 

Materialer

Stormkøkken
Sprit
 

Ingredienser:
4 dl mel
1 spsk bagepulver
lidt salt
1 tsk timian
1,5 dl vand
2 spsk olie

  • Hvad har spejderne fået ud af aktiviteten?
  • Hvilke af følgende udviklingsområder har aktiviteten ramt: Socialt, fysisk, interlektuelt, følelsesmæssigt, kreativt

  • Hvad har du gjort for at det blev en god aktivitet for de andre?
  • Hvad har de andre gjort for at det blev en god aktivitet for dig?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen