Skvalderkål i ovn

Prøv at lave denne skvalderkålsæggekage i ovnen

Oprettet af: Pernille Pedersen
Alder: Mikrobe, Mikro, Mini, Junior, Trop
Aktivitetstype: Madlavning
Varighed: 60-90 minutter

Vejledning

  1. Skvalderkålen koges i lidt vand med salt og dryppes af i en sigte.
  2. Smørret smeltes, heri røres melet og derefter mælken.
  3. Når denne blanding er afkølet, røres æggeblommer og skvalderkål i
  4. Hviderne piskes og blandes forsigtigt i.
  5. Bages ca. 1 time ved 170 grader.

Materialer

300 g. skvalderkålsblade

50 g smør

60 g mel

2 dl mælk

3 æg

salt.

  • Hvilken af spejdermetoderne er mest i spil i denne aktivitet?
  • Hvordan var din rolle som leder i aktiviteten?

  • Tog patruljen ansvar for aktiviteten? Både før (forberedelse), under (afvikling) og efter (oprydning)
  • Hvad gjorde at det var en god aktivitet?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen