Knobudfordring

Spejderne skal forbi en række knob, ved at binde dem op, gå igennem dem og binde dem igen på den anden side. Patruljen, der først er gennem knobene, har vundet.

Oprettet af: Katinka Emilie Puls
Alder: Junior, Trop
Aktivitetstype: Pioner og tovværk, Leg
Varighed: 15-30 minutter

Vejledning

Forberedelse: 16 stole sættes i to rækker over for hinanden. Mellem hver sæt stole bindes reb med forskellige knob. I de yderste sæt stole i hver ende af stolerækken bindes et råbåndsknob. Ved næstyderste sæt stole i hver ende bindes reb med flagknob. Ved det tredje sæt stole fra hver ende bindes reb med dobbelt ottetal, og ved det inderste sæt stole fra hver ende bindes rebet i et fiskerknob.

Spejderne deles i to hold og placeres ved hver deres ende af stole rækkerne. De skal nu komme ind til midten ved at binde det første knob (råbåndsknobet) op, gå igennem, og binde et råbåndsknob på rebet igen.

Når første spejder fra et hold er kommet forbi alle knob, må næste fra holdet starte. Det hold der først har alle spejdere igennem, vinder. De spejdere, der ikke er i færd med at binde knob, skal heppe og hjælpe, men må ikke røre ved rebet.

Materialer

16 stole, eller andet man kan binde reb omkring

8 lange besnøringsreb

2x4 knob dine spejdere kan

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen