Rytmeleg i rundkreds

Hyg jer med en rytmeleg, slut evt. mødet af på denne måde - med grin, musik og latter

Oprettet af: Pernille Pedersen
Alder: Mini, Junior, Trop, Senior, Leder
Aktivitetstype: Drama og Musik
Varighed: <15 minutter

Vejledning

Man sidder i en rundkreds, og lederen starter en grundrytme, derefter gentager alle grundrytmen, og fortsætter med denne. Personen til venstre for lederen starte en ny rytme, samtidig med at grundrytmen stadig holdes af de andre, og sådan går den i ring. - Sådan at slutresultatet er at alle har forskellige rytmer.  

 

Variaion:

Ved ældre eller mere øvede deltagere, kan aktiviteten udføres således: Man udvælger 5-6 forskellige rytmer, hvor lederen starter 1. rytme, og personen til venstre skal lytte den af og gentage, -rytmen sendes videre i rundkredsen. Lederen spiller  1. rytme 2 gange før den sendes videre, -og derefter starter lederen næste rytme som sendes videre i rundkredsen og sådan forsætter det. (Hver rytme spilles to gange inden den sendes videre, alle rytmer skal sendes videre i rundkredsen samtidig.)

 

Materialer

Til denne leg kan man både klappe rytmerne, men der kan også med fordel benyttes forskellige slagtøjsintrumenter. Hvis ikke man er i besiddelse af sådanne, så kan gryder eller andre ting der kan lave lyde også benyttes. Det kan komme til at lyde rigtigt godt hvis alle har en forskellig lyd.

  • Hvad fungerede godt?
  • I hvor høj grad opfyldte aktiviteten det formål du havde med den?

  • Hvilket af følgende ord synes du passer bedst til aktiviteten? Sjov, kammeratskab, udfordring, samarbejde, oplevelse, friluftsliv
  • Hvad gjorde at det var en god aktivitet?

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen