FRYS

En improvisations teaterleg hvor man skiftevis spiller en situation, indtil der bliver sagt FRYS!

Oprettet af: Pernille Pedersen
Alder: Junior, Trop
Aktivitetstype: Drama og Musik
Varighed: 15-30 minutter

Vejledning

FRYS er en improvisations teaterleg hvor der hele tiden er to inde i midten af en cirkel. som spiller en situation indtil der bliver sagt FRYS! De to personer fryser så, hvorefter den ene bliver skiftet ud, og situationen skifter, men med samme udgangsstilling som den anden sluttede i.

 

Alle mand sætter sig i en rundkreds. To udvalgte eller frivillige stiller sig ind i midten og får en situation de skal spille at vide af en "gamemaster". Situationen kan fx være elev på rektors kontor.

 

På et tidspunkt råber "gamemaster" FRYS! og så fryser de to personer der hvor de står.En frivillig fra cirklen går så ind og vælger en af personerne og overtager hans eller hendes stilling. Herfra gælder det så om at være hurtige til at begynde en ny situation eller historie.

 

Når deltagerne er blevet fortroelige med legen kan der også blive råbt FRYS! fra cirklen, men de første par omgange bør det være "gamemaster" der råber FRYS!

  • Hvordan var din rolle som leder i aktiviteten?
  • Hvilke af følgende udviklingsområder har aktiviteten ramt: Socialt, fysisk, intellektuelt, følelsesmæssigt, kreativt

  • Hvordan har aktiviteten udfordret dig?
  • Hvilket af følgende ord synes du passer bedst til aktiviteten? Sjov, kammeratskab, udfordring, samarbejde, oplevelse, friluftsliv

Kommentarer

Rapportér fejl

Evt. et screenshot af fejlen